Brend:
Maestro Dobel

Zemlja:
Meksiko

Regija:
Jalisco

Veličina:
0,7 L

Alk.:
35%

MAESTRO DOBEL 50 CRISTALINO EXTRA AÑEJO TEQUILA + KUTIJA 0,7 L

180,00 

Maestro Dobel 50 Cristalino Extra Añejo ekskluzivna je tekila kreirana povodom 50. rođendana osnivača brenda. Proizvedena od 100 % plave agave, odležava više od tri godine u američkim i istočnim europskim hrastovim bačvama. Proces filtracije kristalizira tekilu, zadržavajući bogatstvo okusa i glatkoću. Luksuzna i slojevita, idealna je za najzahtjevnije poznavatelje.

1 in stock

Maestro Dobel 50 Cristalino Extra Añejo predstavlja vrhunac meksičke destilacijske umjetnosti i luksuza. Destilirana od najfinije plave agave iz regije Jalisco, tekila odležava više od tri godine u pažljivo odabranim američkim i istočnim europskim hrastovim bačvama. Tijekom dozrijevanja razvija bogate note karamele, meda, vanilije i suhog voća. Nakon odležavanja prolazi kroz inovativan proces filtracije koji uklanja boju, dok zadržava složenost i punoću okusa.

Rezultat je kristalno čista tekila s teksturom extra añejo kategorije. Na nepcu otkriva raskošne slojeve čokolade, pečenih badema i začina, uz elegantan, dug završetak. Svaka boca dolazi u luksuznom pakiranju koje naglašava ekskluzivnost izdanja. Maestro Dobel 50 Cristalino Extra Añejo idealna je za uživanje čista, polako, u trenucima proslave i posebnog doživljaja. Savršen poklon za kolekcionare i ljubitelje vrhunskih destilata.

Nastanak i proizvodnja

Maestro Dobel 50 Cristalino Extra Añejo nastaje u Jaliscu, srcu meksičke tradicije tekile. Ručno ubrana plava agava peče se u klasičnim ciglenim pećima, zatim melje i fermentira prirodnim kvascima. Nakon dvostruke destilacije, tekila se pretače u američke i istočnoeuropske hrastove bačve, gdje odležava više od tri godine. Majstori destilerije pažljivo prate proces dozrijevanja kako bi postigli savršenu ravnotežu drvenih tonova, slatkoće i začinskih nijansi.

Završni korak uključuje inovativnu filtraciju koja uklanja tamnu boju, ali zadržava aromatsku kompleksnost i teksturalnu raskoš. Ova metoda daje tekili kristalnu čistoću, karakterističnu za Cristalino stil, dok zadržava sofisticiranost extra añejo kategorije. Svaka boca ručno se puni i dolazi u luksuznom pakiranju, što potvrđuje ekskluzivnost proizvoda. Maestro Dobel 50 Cristalino Extra Añejo spaja tradiciju i modernu tehniku, stvarajući jedno od najprestižnijih izdanja tekile na svijetu.

Glavne okusne note

  • Aroma: med, karamela, vanilija, suho voće i blagi drveni tonovi.
  • Okus: slojevit, bogat i baršunast, s čokoladnim i orašastim nijansama.
  • Završnica: dugotrajna i elegantna, s toplinom začina i kremastom glatkoćom.
×
Have no product in the cart!
0