Brend:
Roner Williams

Zemlja:
Italija

Veličina:
0,7 L

Alk.:
40%

RONER WILLIAMS 0,7 L

26,00 

Roner Williams je vrhunska rakija od kruške viljamovke, proizvedena u Južnom Tirolu, Italija. Destilerija Roner koristi pažljivo odabrane Williams-Christ kruške i tradicionalnu metodu dvostruke destilacije u bakrenim kotlovima, što rezultira čistim i intenzivnim voćnim okusom. Ova rakija odlikuje se aromama zrelih krušaka i suptilnim notama badema, pružajući iznimno iskustvo za ljubitelje voćnih destilata.

49 na zalihi

Roner Williams rakija od kruške viljamovke predstavlja spoj tradicije i kvalitete destilerije Roner, smještene u srcu Južnog Tirola. Za proizvodnju ove rakije koriste se isključivo najkvalitetnije Williams-Christ kruške, koje se pažljivo biraju kako bi osigurale optimalnu zrelost i aromatičnost. Proces proizvodnje započinje fermentacijom svježeg voća, nakon čega slijedi dvostruka destilacija u bakrenim kotlovima metodom "bain-marie", koja omogućuje nježno i ravnomjerno zagrijavanje, čuvajući pritom delikatne arome kruške. Nakon destilacije, rakija odležava određeno vrijeme kako bi se okusi harmonizirali i razvili punu kompleksnost. Rezultat je kristalno čista rakija s izraženim mirisom zrelih krušaka, suptilnim notama badema i dugotrajnim, glatkim završetkom. Roner Williams idealna je za konzumaciju kao digestiv ili u kombinaciji s desertima, pružajući profinjeno iskustvo svakom ljubitelju voćnih rakija.

Nastanak i proizvodnja

Destilerija Roner osnovana je 1946. godine u Traminu, malom mjestu u Južnom Tirolu, od strane Gottfrieda Ronera. Početak proizvodnje obilježen je destilacijom voćnih rakija, pri čemu je posebna pažnja posvećena kvaliteti sirovina i tradicionalnim metodama proizvodnje. Tijekom godina, Roner je postao sinonim za vrhunske voćne destilate, osvojivši brojne nagrade na međunarodnim natjecanjima. Danas, destilerija ostaje obiteljski vođena, kombinirajući bogatu tradiciju s modernim tehnologijama kako bi osigurala najvišu kvalitetu svojih proizvoda.

Proizvodnja Roner Williams rakije započinje pažljivim odabirom najkvalitetnijih Williams-Christ krušaka iz regije Južnog Tirola. Nakon berbe, kruške se fermentiraju kako bi se šećeri pretvorili u alkohol. Slijedi dvostruka destilacija u bakrenim kotlovima metodom "bain-marie", koja omogućuje nježno i ravnomjerno zagrijavanje, čuvajući pritom delikatne arome kruške. Nakon destilacije, rakija odležava određeno vrijeme kako bi se okusi harmonizirali i razvili punu kompleksnost. Tijekom cijelog procesa, posebna pažnja posvećuje se detaljima kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i autentičnost svakog proizvoda.

Glavne okusne note

  • Aroma: intenzivan miris zrelih krušaka viljamovki s blagim notama badema.

  • Okus: čist i voćan, s dominantnim okusom sočnih krušaka i suptilnim naznakama orašastih plodova.

  • Završnica: dugotrajna i glatka, ostavlja osvježavajući i uravnotežen dojam.

×
Nema proizvoda u košarici!
0